Oyun Haberleri

CoD: Infinite Warfare’ın Youtube düşüşü devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Call of Duty: Infinite Warfare sahip olduğu uzay teması ile birçok oyuncunun hoşuna gitse de bir o kadar oyuncudan da tepkiler topladı. Serinin bir türlü beklenen yeniliği yapamaması tartışılıyor ama buna rağmen satışlarda çok yüksek rakamlara ulaşması belki de Activision’ı bu yeniliklerden korkutuyor olabilir.

Konumuza dönecek olur isek; Oyunun yayınlanan bu tanıtım videosu aldığı beğenilmeme oranı ile Youtube’ta ilk 10 içerisine girmişti. Kısa sürede yükselen video bugün itibari ile 1.849.608 beğenilmeme rakamı ile 4.sıraya yükselmiş durumda. İlk sıraya yükselmesi zor gibi ama 2.07 milyon beğenilmemeye sahip olan 2. ve 3. videoları zorlayabilir.

İşin ilginç tarafı oyun, film ve benzeri videolarda beğenilme sayısında ilk sıraya yükselen Battlefield 1’i bir kenara bırakırsak bu durum oyuncular arasında da bir eğlenceye dönüşmüş durumda. Yani videonun beğenilmeme rakamı yükseldikçe, bu durum bir kesim oyuncular tarafından kampanyaya da dönüşmüş gibi gözüküyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu