Oyun Haberleri

CoD: Modern Warfare 2 hataları ile beraber geldi

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin hikaye modu, ön sipariş verenler için erken erişime açılmıştı. Ancak beklenmeyen Modern Warfare 2 hataları oyuncuları bezdirmiş durumda.

Modern Warfare 2 hataları oyuncuların canını çok sıktı

Erken erişimde ön sipariş veren oyunculara hikaye modunu erken erişim ile sunan Activision, Modern Warfare 2’nin hataları ya da firmanın yanlış hesaplamaları sebebi ile oldukça tepki çekiyor. Oyunu ön sipariş veren bir kullanıcının Reddıt’te yaptığı paylaşım sonrası ortaya çıkan durum, başka CoD: MW2 hatalarını da gün yüzüne çıkarttı.

CoD: Modern Warfare 2 hataları ile beraber geldi

Activision, çok satan serisi Call of Duty’de kimi zaman güvenlik seviyesini oldukça üst düzeye çıkartabiliyor. Önceki oyunlarda da örneklerini görmüştük. MW2’de telefonla doğrulama bile yapmayı planlaması bunun en önemli göstergelerinden. Ancak aşağıda göreceğiniz örnekler biraz aşırıya kaçmış gibi görünüyor.

Bender99342’nin paylaşımında, oyuna erken erişim ile sahip olduğunu, ancak sunuculara erişiminin süresiz olarak engellendiğini söylüyor. Gerekçe olarak da hikaye modunda iken çoklu oyuncu açmaya çalışması olarak gösteriliyor. Modern Warfare 2’nin erken erişiminde sadece hikaye modu olması bu duruma sebep olmuş gibi görünüyor.

Ayrıca bir başka Reddit kullanıcısı da oyunun erkene erişimine sahip olmasına rağmen, oyuna giremediğini ve sürekli olarak karşısına bir üst versiyon olan Vault versiyonunu satın alması gerektiğine dair mesajla karşılaştığını belirtiyor.

Elbette bu tarz hatalar Modern Warfare 2’nin tam sürümü çıkmadan olacaktır. Ancak can sıkıcı olduğu da kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu