Oyun Haberleri

Code Vein’in ilk fragmanı yayınlandı

Sizlerle geçtiğimiz iki hafta boyunca paylaştığımız yeni oyun Code Vein’in en öne çıkan özelliğinin, oyunun Dark Souls’dan esinlenilerek yaratılmış olmasıydı. God Eater serisinin yaratıcıları tarafından yapılan yeni oyunun ilk videosu söz verildiği gibi bugün yayınlandı.

Şimdilik tasarım olarak oldukça gotik bir havaya sahip gibi görünen Code Vein, post-apokaliptik bir temada geçecek ve ana odağı vampirler olacak. En azından şimdilik yayınlanan bilgilerin ışığında bunu söyleyebiliriz. Tıpkı Souls serisinde olduğu gibi başka insanlar ile birlikte oynayabileceğimiz, rastgele oluşturulan zindanlarla gelecek olan Code Vein, savaş sistemi olarak da Souls serisini bir hayli andırıyor. Zaten aşağıdaki videoda da atılan taklalara bakınca direkt olarak Souls serisi aklınıza gelecektir.

Code Vein, 2018 yılında ev konsollarına gelecek. Ev konsolları derken, PlayStation 4, Xbox One ve ufak bir ihtimalle de olsa Nintendo Switch’i kastettiklerini düşünüyoruz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu