Oyun Haberleri

Codename Panzer 2’ye ilk görüntüler



Yapımcı Stormregion ve yayımcı 10Tacle Studios dün, “Codename Panzers: Cold War”a dair ilk ekran görüntülerini ve ara sekans resimlerini gün yüzüne çıkardı. Ekran görüntüleri oyun için ilk izlenimleri ve tamamiyle elden geçmiş Gepard3 grafik motorunun performansını gösteriyor.



Macar Stormregion Studios’un yeni GerçekZamanlıStrateji’si ‘50li yıllarda geçiyor ve böylelikle nispeten kullanılmamış ve ilginç bir konu inceliyor: Soğuk Savaş! Hikaye akışı buna rağmen gayet basmakalıp, fakat aynı zamanda oldukça cazip: Batılı işgal kuvvetleri ile Sovyetler arasındaki farkın yükseldiği Doğu-Batı ihtilafı zamanlarında Berlin ablukası esnasında Tempelhof Hava Limanı üzerinde havada vahim bir hadise vuku bulur. Amerikan yardım malları uçağının bir Rus savaş uçağıyla her iki tarafın mürettebatının da hayatını kaybettiği trajik çarpışması zaten gergin olan münasebetleri kesin bir kopuşa götürür. Merhametsiz Stalin’in emri altındaki Kızıl Ordu, İkinci Cihan Harbi bittikten beridir hayli gelişmiştir ve topraklarını batıya doğru genişletmek ve böylelikle NATO’ya saldırmak için sadece doğru anı beklemektedir.



Codename Panzers serisinin yeni oyunu tüm Avrupa’da Electronic Arts tarafından dağıtılacak ve 2007’nin son çeyreğinde PC için piyasaya çıkacak.







Görüntülerin devamı için burayı, kaynağa ulaşmak içinse burayı tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu