Oyun Haberleri

Conan Exiles’ın sistem gereksinimleri açıklandı

Funcom’un yayıncılığını ve yapımcılığını üstlendiği Conan Exiles, zorlu ve vahşi Conan evreninde hayatta kalmaya çalışacağımız yegane oyun olacak. Kendi kalemizi kuracak, kendi adamlarımızı toplayacak ve diğer kaleleri ele geçirmeye çalışıp Conan evreninin hükümdarlığını ele geçireceğiz.

Erken Erişim evresine yaklaşık iki hafta kalan oyunun minimum ve tavsiye edilen sistem gerekisinmleri bugün açıklandı. Conan evrenine giriş yapmak ve kanla karışık çöl kokusunu içinize çekebilmek için Nvidia GTX 660 veya ona eş değer bir AMD HD 7950 işinizi görecektir. 35 GB’lık boş alan, Intel i3 3.0 Ghz işlemci veya eş değer bir AMD işlemci ve 4 GB Ram de Conan evreni için ihtiyacınız olan diğer minimal şeyler.

Ancak bu vahşi evreni sunulan tam görselliği ve etkileyiciliği ile tecrübe etmek istediğiniz takdirde, Nvidia GTX 1070’e veya ona eş değer bir AMD karta ihtiyacınız olacak. Ayrıca 8 GB ram, i5 veya i7 3.0 Ghz işlemciye ve yine 35 GB boş alana ihtiyacınız var. 

Bunların dışında; Windows 7, Windows 8 veya Windows 10 işletim sistemlerinin 64 bitlik versiyonlarına sahip olmanızda da fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu