Oyun Haberleri

Control 2 duyuruldu

Control 2 duyuruldu, oyunun geliştiricisi Remedy, Control 2’nin konsol uyarlaması için 505 Games ile birlikte çalışılacağını duyurdu.  Remedy, daha öncek bir duyurusunda ” ilkinden daha büyük bütçeli bir Control oyunu” üzerinde çalıştıklarını belirtmiş ve oyunu Kod Adı-Heron olarak duyurmuştu.  Remedy Control 2’yi dün resmen duyururken oyunun konsept görselini de paylaştı.

Control 2 duyuruldu, bütçe ilk oyuna göre çok daha büyük

Oyunun yapımcısı Mikael Kasurinen konuya dair şu açıklamayı yapmış:
“Control 2 ile bilinmeze doğru sıçrıyoruz.  Bu beklenmedik bir yolculuk olacak ve vakit alacak.  Ancak dürüst olmam gerekirse bunun üzerinde çalıştığım en heyecanlı proje olduğunu söyleyebilirim. Henüz çok erken aşamadayız ancak beklediğinize değecek.
Control 2 duyuruldu
Remedy Control markasının sahibi olsa da oyunu 505 Games stüdyosu ile beraber geliştirecek. Bu süreçte oyun geliştirme ve reklam masrafları ve gelirler firmalar arasında eşit dağılacak. Remedy oyunun PC versiyonu üzerinde çalışırken 505 Games konsol uyarlamaları ile ilgilenecek.  Control 2’nin bütçesinin yaklaşık 51 milyon dolar olacağı, bunun da ilk oyuna ayrılan bütçeden (yaklaşık 30 milyon dolar) en az 20 milyon dolar daha büyük bir bütçe ayrılacağı anlamına geliyor.

Control 2 Remedy’nin üzerinde çalıştığı tek oyun değil, aslında firma oldukça yoğun. Hatta Remedy’nin Alan Wake 2’ye odaklandığı vurgulanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu