Oyun Haberleri

Crash Bandicoot şimdi “Dark Souls” oldu

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, geçtiğimiz günlerde Playstation platformu için satışa çıktı. Çoğu eski oyuncu tarafından uzun süredir beklenen N. Sane Trilogy remake’in çıkışı, bir hayli başarılı oldu. Uzun zamandır Activision’dan yeni Crash oyunu bekleyen tayfanın sonunda eski tadda ve yeni grafiklerle donatılmış bir platform oyununa sahip olmuştu.

Gerçekçi olmak gerekirse, Crash Bandicoot serisi genelde “eğlenceli fakat gittikçe zorlaşan” bir oyun olarak hitab edilir. Her ne kadar zor olarak tabir edilse de Crashi, 1996 senesinde Playstation konsolunun en çok satan yapımlarından biri olarak listelenmiştir. Tabii, bunun farkında olan Activision eski Crash oyunları ile aynı zorlukta bir remake yapmak istedi, anlaşılacağı gibi durum tamamen anlaşılabilirdi.

Fakat yeni oyun piyasası ve inceleme siteleri Crash Bandicoot’a farklı bir perspektiften bakıp “Platform oyunlarının Dark Souls’u” gibi takma ad kullanmaya başladılar. Yaklaşık 20 senelik bir oyuna bu türden yaklaşılması ise genelde internette alay konusu oldu. Peki, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce yeni Crash Bandicoot adına çıkan “Dark Souls gibi” tarzındaki yaklaşımların ne kadar doğruluk payı bulunuyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu