Oyun Haberleri

CryEngine ile geliştirilen Türk yapımı RPG yardımlarınızı bekliyor

CryEngine ve Unreal Engine gibi lider oyun motorlarının bağımsız yapımcılara artık tam erişim izni veriyor olması, yeni yeni bir sürü proje görmemizi sağlıyor. Özellikle son zamanlarda Türkiye’den de bir sürü bağımsız yapımcının katıldığı bu akım sonunda elle tutulur sonuçlar vermeye başladı.

AFC Studio adlı 5 kişilik bir ekibin geliştirdiği Ascension of Warrior: Death of Humanity, RPG tarzında, CryEngine ile geliştirilen ve oldukça da güzel görünen bir oyun. AFC’nin bir üçleme haline getirmeyi planladığı Ascension of Warrior’un ilk bölümü olan Death of Humanity’de usta bir savaşçı olan ana karakterimiz kazandığı sihirli güçleri kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyor ve bu sırada kaybetmekte olduğu insani duyguların sırrını çözmeye çalışıyor. Henüz çok yol katetmesi gerekse de öncelikle CryEngine’in uluslararası olarak düzenlediği oyun geliştirme yarışında belirli bir düzeye gelmeliler. Burada da biz oyuncular devreye giriyoruz.

AFC Studio ekibini ve Ascension of Warrior yapımını desteklemek için yapmanız gereken tek şey bu linke girip sağda bulunan Like Project butonuna tıklamak. Ayrıca yine aynı linkte oyuna dair yayınlanan görselleri de görebilirsiniz. Şimdilik uluslararası düzeyde tanınmak adına İngilizce olarak tanıtılmak zorunda olan oyun ileride belirli bir başarı ile beraber Türkçe olarak da karşımıza çıkacak. Hadi, desteğinizi esirgemeyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu