Oyun Haberleri

Crysis 2 Remastered için ilk ekran görüntüsü yayınlandı

Crytek firması yayınladığı mesajların ardından Crysis 2 Remastered için ilk ekran görüntüsünü de paylaştı. Bu ekran görüntüsü ile birlikte oyun resmi olarak duyurulmasa da aslında yapım aşamasında olduğu ve yakında duyurulacağı da ortaya çıkmış oldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl çıkan Crysis Remastered için de benzer bir yöntem uygulanmış ve oyun sosyal medya hesaplarından yayınlanan bazı mesajların ardından duyurulmuştu. 

Crysis 2 Remastered ilk ekran görüntüsü geldi

Aslında ilk oyunun Remastered sürümü ile birlikte firmanın zaten tüm seri için benzer bir işleyişe imza atacağı biliniyordu. İlk oyun ile birlikte ortaya çıkan bazı belgelerde Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered ifadeleriyle de karşılaşmıştık. Firma önceki gün ise oyunun resmi twitter hesabından direkt olarak 2. oyun ile alakalı bir mesaj paylaşmıştı. Bu paylaşımda 2.oyunun başında karşılaştığımız “They used to call me Prophet” yani “Bana prophet derlerdi” mesajı ile karşılaşmıştık.

İşte bu paylaşımdan saatler sonra Crytek bu sefer de yukarıda da görmüş olduğunuz Crysis 2 Remastered sürümü için bir görsel yayınladı. Bu görselde oyunun ana karakteri olan James “Alcatraz” Rodriquez’i oyunda sık sık karşılaştığımız bir robot karşısında görüyoruz. Arka planda ise tabi ki oyunun büyük bölümünün geçtiği New York sokakları yer alıyor. Crysis 2 Remastered sürümünün önümüzdeki hafta duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oyunun ayrıca Ağustos – Eylül gibi piyasaya çıkacağını tahmin ediyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu