Oyun Haberleri

Crysis 2 Remastered için özel çıkış videosu yayınlandı

Crysis Remastered Trilogy’nin resmi çıkış videosu, geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Her üç oyunu da bir anda gösteren çıkış videosunun ardından sadece “Crysis 2 Remastered” odaklı yeni bir video daha yayınlandı. 

Crysis 2 Remastered için özel çıkış videosu yayınlandı

Bu videoda sadece yeni Crysis 2’nin nasıl bir şey olacağına dair tüm detayların son halini görebilirsiniz. Crysis Remastered Trilogy kapsamında, Crysis 2: Remastered en çok merak edilen yenilenmiş oyunlardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Crytek GmbH’nin, Faruk ve Avni Yerli liderliğinde yeni nesil konsollar ve günümüz sistemleri için yeniden uyarladığı ve Saber Interactive ortaklığı ile de hazırladığı Crysis Remastered Trilogy, 15 Ekim 2021 tarihinde PC başta olmak üzere yeni ve eski konsollar dahilinde tüm platformlar için piyasadaki yerini alacak.

Firma, Crysis Remastered Trilogy haricinde yeni nesil VR oyunu olan The Climb 2 ve ismi henüz duyurulmamış olan AAA kalitede bir oyun üzerinde çalışıyor. Birçok kitle bunun yeni bir Crysis olacağına dair yorumlarda bulunurken, diğer kesim ise yeni IP olacağı konusunda düşüncelerini ifade ediyor. Tüm bu gelişmeleri Crysis Remastered Trilogy sonrası zamanla göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu