Oyun Haberleri

Crysis 2 Remastered PS5 ve XSX sürümlerinde RTX olmayacak

İlk oyunun ardından Crysis 2 ve Crysis 3 Remastered oyunlarının da duyurusu ile karşılaşmış ve bu oyunların da ilk oyun ile birlikte tek bir pakette sunulacağını görmüştük. Bugün ise bu paket içerisinde yer alan Crysis 2 Remastered PS5 ve XSX detayları ile karşımıza çıktı. Gelen bilgiler ise konsol oyuncularını üzebilir çünkü yapılan açıklamaya göre Işın İzleme (RTX) teknolojisi oyunun sadece PC sürümünde olacak.

Crysis 2 Remastered PS5 ve XSX sürümlerinden video geldi

Digital Foundry yeni bir video yayınladı ve bu video içerisinde oyunla ilgili bilgilerin yanı sıra Crysis 2 Remastered sürümünden videolara da yer verildi. Video içerisinde hem PS5 hem de Xbox Series X sürümüne ait kesitler görebiliyoruz. Crytek ekibinden yapımcılar ile görüşen ekip, bu röportajda Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered sürümlerinin yalnızca PC versiyonunda Ray Tracing özelliklerinin destekleneceği bilgisini de almış. Yani PS5 ve Xbox Series X sürümlerinde Işın İzleme teknolojileri kullanılmayacak.

Crysis 2 ve 3 Remastered sürümlerinin PC versiyonunda SVOGI ve Ray Tracing yansımaları kullanılacak. Ayrıca Crytek, Crysis 2’de uyguladığı büyük iyileştirmelerin çoğunu, lansman sonrası DX11 güncellemesiyle getirmeyi planlıyormuş. Diğer taraftan Crysis Remastered Trilogy paketi için ilk oyun üzerinde de çalışmalarına devam eden firmanın özellikle CPU performansını iyileştirmeye çalıştığı da belirtilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu