Oyun Haberleri

Crysis 3 Remastered için özel çıkış videosu yayınlandı

Crysis Remastered Trilogy’nin resmi çıkış videosu, geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Her üç oyunu da bir anda gösteren çıkış videosunun ardından sadece “Crysis 2 Remastered” odaklı yeni bir video daha yayınlanmıştı. Bu sefer ise oyunun çıkışına günler kala “Crysis 3 Remastered” odaklı yeni bir video daha yayınladı.

Crysis 3 Remastered için özel çıkış videosu yayınlandı

Avni Yerli ve Faruk Yerli liderliğinde hazırlanan Crysis 3: Remastered’ın, özellikle bu sürümü her ne kadar Remastered yapıma ihtiyaç duyulmayan yapım olarak yorumlansa da, 2013 senesinden beri iki nesil atlatan ve halen grafiksel ve fiziksel açıdan günümüz oyunlarına taş çıkaran yapım olarak özelliğini koruyor. 

Hatta o dönem Crytek GmbH’nin CEO’su olan Cevat Yerli, daha Sony PlayStation 4 ile Microsoft Xbox One’ın duyurulmadığı zamanlarda Crysis 3’ün, yeni nesil oyunlar kadar iyi olacak demişti. Bu durum ilk başta abartılı bulunsa da, aradan geçen bu 8 yıllık zaman diliminde ve sizlerden de gelen bu konuyu destekleyici yorumlar sayesinde bu sözün gerçekliliği kanıtlanmıştı. Yeni düzenlenmeler ile Crysis 3’ün grafiksel açıdan bu dönemki konsollara da taş çıkaracağını düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu