Oyun Haberleri

Crytek İstanbul ofisinde çalışmak ister miydiniz?

Crytek bünyesinde çalışmak ve firmanın sevilen oyunlarının geliştirici kadrosunda yer almak ister miydiniz? Crytek İstanbul yeni takım arkadaşları, yeni kahramanlarını arıyor.

Crytek İstanbul iş arkadaşları arıyor

Crytek İstanbul’un açtığı yeni iş ilanında belirtilen açık pozisyonlar ise şöyle;

Açık pozisyonlarımız;
* Game Programmer
* UI Programmer – HUNT
* UX/UI Designer – HUNT
* Technical UI Designer

Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.
Crytek İstanbul ülkemizde pek çok faaliyette bulunuyor. Geliştirici stüdyo, HUNT‘ın yapım aşamasına önemli katkı yapıyor. Açılan iş ilanından da göründüğü gibi, yeni geliştiriciler de HUNT’ın yapımına katkıda bulunacak. 
Crytek İstanbul aynı zamanda ülkemizde sosyal sorumluk projeleri de gerçekleştiriyor. Bunlardan biri geçtiğimiz Kasım ayında düzenlenmişti, Teknolojiye ulaşma fırsatı sınırlı olan çocuk ve gençlere teknoloji deneyimleri yaşatmayı, internetin bilinçli ve güvenli kullanımına ilişkin farkındalık oluşturmayı hedefleyen “BTK Güvenli İnternet Tırı” projesi, Crytek İstanbul’un katkılarıyla Türkiye turuna başlamıştı.
Diyarbakır Gençlik Festivali ile başlayan Türkiye turu, Erzincan ve Tokat’ın ardından Zonguldak’ta hizmet vermişti.
Crytek İstanbul’un kurduğu standa gelen katılımcılar, Crytek’in geliştirdiği “Warface”, “The Climb” ve “Robinson: The Journey” isimli oyunları oynamış ve sanal gerçeklik teknolojisiyle tanışmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu