Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 ikinci TV reklamı acayip gaza getiriyor

CD Projekt RED‘in yıllardır heyecanla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 için sayılı günler kaldı. Bu sırada oyun ile ilgili TV reklamları da -ne yazık ki ülkemizde değil- yayınlanmaya başladı. Keanu Reeves’in kendini gösterdiği ikinci fragman da tıpkı ilk reklam gibi acayip gaza getiriyor…

Keanu Reeves Cyberpunk reklamlarında gaza getirmeye devam ediyor

[reklam=496]

Yaklaşan oyun için herkes fazlasıyla heyecanlıyken Keanu Reeves de çıkıp “Limit yok” diyince tansiyon hayli yükselmiş durumda. Yeni fragmanda çok iddialı kelimeler yer alıyor ve “Eğer bunlar oyun için geçerliyse ortalık karışır” dedirtiyor. Gelin hep birlikte bu iddialı lafları Keanu Reeves’ten dinleyelim.

Night City’e hoşgeldin. Tek limit senin ne olduğun ve ne olmak istediğindir. Bu yüzden büyük hayaller kurun. Eğer hackleyebiliyorsan gelecek senin için orada alınmayı bekliyor.”

Çıkmasına bir aydan biraz fazla kala Cyberpunk 2077 için yayınlanan iki reklam da bir hayli beklentiyi yükseltiyor. Özellikle iki reklamda da Keanu Reeves’in bulunması ve söylenecekleri onun söylemesi olayı başka bir boyuta taşıyor. Kendisi oyunda da karşımıza “Johnny Silverhand” olarak çıkacak ve şimdiden oyundaki rolünün büyük olduğunu söylemek pek zor değil.

Bildiğiniz gibi oyunda Night City’de ya da çevrelerinde -burası seçimlerinize göre değişiyor- bir kanunsuz olarak yolculuğumuza başlayacağız. Karakter değiştirmenin modası geçmiş, insanlar artık vücut parçalarını değiştirmeyi bir takıntı haline getirmiş. Şehrin merkezi dışında her yer belli düzeylerde tehlikeli çünkü kanunsuzlar, kanunsuzlarla bile savaşmaya başlamış. Geçmişi olağandışı bir girişim hikayesi olan Night City karanlık işlerle anılır hale gelmiş.

İşte buradan başlayarak kararlarımızın şekillendirdiği bir oyun deneyimi bizleri bekliyor. Oyunun geçenlerde sızdırılan haritası Witcher 3’ten daha küçük ve hikayesi de daha kısa ancak bunun hala çabuk bitecek bir oyun olduğunu söylemek zor. Bildiğiniz gibi Night City karmaşık bir şehir ve kompleks yapısı keşfedilecek ve yaşanacak birçok ana gebe.

Bütün bu meraklı bekleyiş nihayet 19 Kasım 2020 tarihinde -aynı zamanda PlayStation 5’in çıkış tarihi– sona eriyor. Yapım süreci de aynı zamanda tamamlandı. Oyun PlayStation 4, Xbox One, PC platformları için geliyor. Steam ve Epic Games Store üzerinde ön sipariş fiyatı olarak 250,00 TL belirlenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu