Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 konsollara gelebilir

The Witcher 3 ile yılın oyunu ödülünü ve kalbimizi de birkez daha kazanan CD project’in Cyberpunk 2077 projesinden uzun süredir ses çıkmıyor. Buna rağmen Witcher 3 çıkışından sonra gözler Cyberpunk 2077’ye çevrilmiş durumda. Tabi arada çıkması gereken Blood and Wine ek paketi var ama firmanın bu yeni projeye ağırlık vermeye başladığı da bir gerçek.

Gamereactor Almanya’nın haberine göre Polonyalı yapım ekibine yakın olan bazı kaynaklar Cyberpunk 2077 için 2016 yılı sonlarının düşünüldüğünü rapor etmiş. Bunun yanı sıra oyunun resmi sitesinde ve daha önce yapılan duyurusunda PC ibaresi yer alsa da Cyberpunk 2077’nin PS4 ve Xbox One’a da geleceği belirtilmiş. Tabi hem çıkış tarihi hemdde konsol bazında resmi bir duyuru henüz yapılmış değil.

Açıkçası oyunun konsollara geleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Ama henüz bir oynanış görüntüsüne dahi sahip olmadığımız Cyberpunk 2077’nin önümüzdeki yıl sonunda çıkması zor gözüküyor. Hem Witcher 3 için çıkacak olan Blood and Wine ek paketi hem de oyunun kapasitesi bu yapım sürecini biraz daha uzatacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu