Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 Multiplayer modu ana oyun kadar önemli olacak

Cyberpunk 2077 multiplayer modu açıklanalı çok uzun bir zaman geçmiş olsa da bu kısım ile ilgili hala çok fazla bilgi sahibi değiliz. Ana oyunun çıkışından çok daha sonra karşımıza gelecek olan multiplayer kısmı, CD Projekt Red firmasının yaptığı açıklamalara bakacak olursak klasik bir multiplayer modundan çok daha fazlası olacak.

Cyberpunk 2077 Multiplayer modu hakkında açıklama geldi

[reklam=496]

CD Projekt Red firmasının önemli isimlerinden biri olan Adam Kicinski yaptığı açıklama ile multiplayer kısmı hakkında bazı bilgiler verdi. Kicinski’ye göre Cyberpunk 2077’nin çoklu oyuncu kısmı klasik bir multiplayer modundan çok daha fazlasını oyunculara sunacak. Bu nedenle oyunun bu kısmının mod olarak anılmasını istemediklerini dile getirmiş. Kicinski’ye göre Cyberpunk 2077 multiplayer kısmı en az ana oyun kadar büyük ve detaylı bir işleyişe sahip olacak. Hatta kendi başına bir oyun olarak bile değerlendirilebileceği belirtilmiş.

“Öncelikle oyunun bu kısmını mod olarak adlandırmıyoruz” diyen Kicinski, sözlerine şu şekilde devam etmiş; “Cyberpunk 2077 multiplayer kısmı başlı başına ayrı, özel ve oldukça büyük bir prodüksiyona sahip. Biz oyunun bu kısmını bağımsız ayrı bir ürün olarak düşünüyoruz.”

Anlaşılan hakkında çok fazla detaya sahip olmadığımız multiplayer kısmı için CD Projekt Red firması oldukça iddialı ve açıklamalara bakacak olursak yeni şeyler deneniyor. Oyunun multiplayer kısmı ile ilgili bildiğimiz tek şey ise ana oyuna bir şekilde bağlı olacağı. Muhtemelen bu konuda ilk bilgiler oyunun çıkışından sonra gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu