Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 ‘nin yükselişi durdurulamıyor

Cyberpunk 2077 ‘nin yükselişi devam ediyor. Yeni Netflix anime dizisi Cyberpunk: Edgerunners sayesinde tekrar yükselişe geçen Cyberpunk 2077, ayrıca son gelen içerik güncellemesi ile oyunu ciddi anlamda düzeltti ve transmog sistemini oyuna ekledi. Tüm bu faktörler, 2020 yılında piyasaya çıktığında ardında kara bir leke bırakan Cyberpunk 2077’yi kurtardı denilebilir.

Cyberpunk 2077 ‘nin yükselişi Steam Deck’te de sürüyor

Öyle ki, Cyberpunk 2077 geçtiğimiz hafta oyun dünyasına damga vurmuş ve günde “1 milyondan fazla oyuncu oyuna geri dönmüştü. Oyunun Steam’in PC versiyonunda gerçekleştirdiği bu sıçrama, el konsolu (veya el bilgisayarı daha uygun olabilir) Steam Deck’te de etkisini göstermiş. Öyle ki, CD Projekt’in açık dünya RPG oyunu, aralarında Elden Ring ve Stardew Valley gibi oyunların bulunduğu listede kendine 4.cü sırada yer bulmuş.
Cyberpunk 2077 'nin yükselişi
Cyberpunk’ın tekrar yükselişe geçmesinde en büyük pay sahibi olan Edgerunners animesi, izleyiciler tarafından oldukça sevildi. CDPR, geçtiğimiz hafta Cyberpunk 2077’nin 20 milyondan fazla sattığını duyurmuştu. Oyunun yeni eklenti paketi Phantom Liberty ise, önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu