Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 temalı Xbox One X şahane gözüküyor

Oyun dünyasının en çok beklediği, gözünün, kulağının çevrildiği Cyberpunk 2077 Xbox One X Limited Edition Bundle konsolu duyuruldu. Kolleksiyoncuların ağızlarının suyunu akıtacak bir görünüme sahip olan bu konsol adından da anlaşılabileceği gibi limitli bir sayıda üretilecek.

Cyberpunk 2077 temalı Xbox One şahane gözüküyor

Genel hatları ile Cyberpunk 2077 havasını yansıtmayı başaran bu özel sürümde, tıpkı oyunun logosunda olduğu gibi sarı renklerin de kullanıldığını görüyoruz. Üzerinde yazan “No Future” (Gelecek yok) sloganıyla da dikkat çeken konsoldaki bu yazı karanlıkta parlayacak şekilde tasarlanmış. Lazer işlemelere ve konsolun açık olup olmadığını gösteren led özelleştirmeleri dışında özel panellerin kullanıldığını da görüyoruz. Konsolun geneline hakim olan eskitme yapı ise bu Xbox One sürümüne ayrı bir hava katmayı da başarmış.

Yine konsolda olduğu gibi aynı sloganın yer aldığı kontrolcüde ise Samurai logosu dikkat çekiyor. Haziran ayında çıkacak olan bu özel sürüm içerisinde 1 TB’lık depolama alanı da bulunuyor. Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu