Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümü bugün gösterilebilir

Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümü ve daha önce ertelenen düzeltme ve geliştirmeler bu akşamki CDPR Twitch yayınında duyurulabilir. Türkiye saati ile 18.00’de başlaması beklenen canlı yayında, Cyberpuk 2077’nin yeni nesil sürümünün yanı sıra ertelenen Cyberpunk 2077 güncellemelerinin de yayınlanma tarihlerinin duyurulması bekleniyor.

Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümü ilerleyen saatlerde gösterilebilir

Yayında, Witcher 3 yeni nesil versiyonlarının duyurulmasını bekleyenler de var. Ancak yayının, büyük oranda Night City odaklı olması bekleniyor. Cyberpunk 2077, son yılların en fazla konuşulan oyunlarından oldu dersek yanlış olmaz. 2012 yılında duyurulan Cyberpunk 2077, oldukça uzun bir geliştirme sürecinin ardından defalarca kez ertelenmişti.
Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümüCyberpunk 2077, ayrıca Keanu Reeves ile oyunun ilk fragmanını göstermiş ve iyice gündeme oturmuştu. Bu kadar büyük iddialarla gelen oyun, defalarca kez ertelenerek 2020 Aralık ayında çıkmıştı. Ancak,oyun maalesef beklentilerin çok altında çıkarak neredeyse bütün oyun camiasının tepkisini almıştı. Hatta CDPR’ı yalancılık ile suçlayanlar da olmuştu. Oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerinde bir dolu bug ile yayınlanmasının ardından Cyberpunk için umutlar tükenmeye başlamıştı.

Ancak, 2021’in sonlarına doğru, oyuna arka arkaya gelen düzeltmeler ve yeni oyuncuların Steam’deki olumlu yorumlarının ardından Cyberpunk’ın düzlüğe çıktığı kabul edilebilir. Oyunu yeni nesi konsollara ne zaman çıkacağını ise ilerleyen saatlerde duyabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu