Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’nin sistem gereksinimleri PC’leri zorlayacak mı?

The Witcher serisi sayesinde kendini kanıtlayan CD Projekt Red‘in heyecanla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 hakkında ortaya yeni bilgiler çıktı. Geride bıraktığımız günlerde oyunda kendi karakterimizi oluşturabileceğimiz söylenmişti. Şimdi ise firmanın başkanı olan Adam Kicinski, dün düzenlediği finansal raporlara dair yaptığı açıklamalarda, Cyberpunk 2077’nin yeni nesil ekran kartlarının sınırlarını zorlayacağını söyledi.

Cybeypunk 2077’nin grafikleri ve sistem gereksinimleri beklentilerinin çok üzerinde olacak

CD Projekt Red‘in optimizasyon açısından güzel bir iş ortaya koyacağından eminiz fakat Cyberpunk 2077, görünüşe göre PC’de güçlü bir ekran kartı isteyecek. The Wither 3 Wild Hunt‘ı geliştirirken her türlü grafik teknolojisinden yararlanan geliştirici ekip, Nvidia ile ortaklığa gitmişti. Oyunun konsollarda nasıl olacağı hakkında pek açıklama yapmayan Kicinski’nin verdiği bu bilgilere bakılırsa, aslında Cyberpunk 2077’nin PlayStation 5 ve yeni Xbox için geliştirildiğini söyleyebiliriz.

E3 2018 fuarında yeni bir videosu gelecek olan oyunda ayrıca mikro ödemelerin de olmayacağını belirtelim. Muhtemelen The Witcher 3’te gördüğümüz ücretsiz indirilebilir içerik verme sistemi Cyberpunk 2077’te de olacak .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu