Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’nin yan görevleri ana hikayeye etki edecek

CD Projekt RED‘in yeni bombası Cyberpunk 2077 hakkında ilgi çekici bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun önde gelen geliştiricilerinden olan Miles Tost, Cyberpunk 2077’nin yan görevlerinin ana hikaye gibi olacağını belirtti. Yan görevlerin ana hikayeye etki edeceğini söyleyen Tost, oyunun senaryosunun derin olacağına dikkat çekti.

Cyberpunk 2077’nin açık dünyası nasıl olacak?

Witcher 3‘ün yan görevlerini oldukça güzel tasarlayan geliştiriciler, bazı görevleri ana görevlerden daha eğlenceli hale bile getirmişti. Ana hikayenin dikkat çekiciliği ve senaryo gidişatı kısmında, ikinci oyunun gerisinde kalan üçüncü oyun, yine de oldukça detaylı yan görevlere sahipti.

Canavar avlarının yanı sıra oyunun dünyasına da etki eden yan görevler, zaman zaman oyuncuların oyunda kendilerinden bir şeyler bulmasına sebep oluyordu. Cyberpunk 2077 için oldukça detaylı ve kapsamlı bir açık dünya tasarlayan geliştiriciler, oyunun açık dünyasını biraz GTA serisine de benzetiyor. Witcher 3‘ün açık dünyasında, GTA serisinde olduğu gibi tembelce dolaşmanın zevkli olmadığını söyleyen CD Projekt geliştiricileri, Cyberpunk 2077‘nin açık dünyasının bu imkanı oyunculara vereceğini belirtti. Bakalım oyun nasıl olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu