Oyun Haberleri

Dark Souls’un yapımcısından yeni bir karanlık fantezi oyunu geliyor

Dark Souls III’ün son DLC’si olan The Ringed City ile Souls serini görkemli ve şanına yakışır şekilde sonlandıran From Software’in bir sonraki projesinin ne olacağını çok merak ediyorduk. Zira aslen SoulsBorne serisi ile ünlenen bu firmanın başka ne türde, nasıl oyunlar yapıp hangi potansiyelleri ortaya çıkaracağı ciddi merak konusuydu.

Ortaya çıkan yeni bir söylentiye, ama doğruluğu bariz olan bir söylentiye göre From Software, tıpkı Souls serisi gibi karanlık fantezi türünde yeni bir oyun için çalışan arayışında. Silicon Studio’nun aracı sitesinde çıkan yeni ilana göre, Tokyo’daki Sasazuka istasyonuna yedi dakika uzaklıkta bulunan bir oyun stüdyosu, konsol bazlı bir karanlık fantezi oyununda dünya ve çevre tasarımı konusunda çalışacak bir yapımcı arıyor.

Bizim de DualShockers’dan aldığımız detaylara göre, Sasazuka istasyonuna gerçekten de tam olarak yedi dakika uzaklıkta bulunan tek bir yapımcı stüdyo var. Evet, From Software’den bahsediliyor. Yeni oyunu çok yakında duyurması mümkün olan firmanın konsola hep daha sıcak baktığını düşünürsek bu ilan gayet de kendileri ile alakalı olabilir. Dark Souls ile de karanlık fantezide usta olduklarını kanıtladıkları için, firmadan çok yakında yeni bir duyuru alacağımız kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu