Oyun Haberleri

Darksider 3 oynanış videosunda boss savaşına yer verilmiş

Uzun süren dedikodular sonrası duyurulan ve ara ara videoları ile karşımıza çıkan Darksiders 3 için yeni bir video daha yayınlandı. War ve Death sonrası, bu sefer de Mahşerin Dört Atlısı’ndan biri olan Fury’i kontrol edeceğimiz oyunun bu yeni oynanış videosunda diğer videolara nazaran sadece bir boss savaşına odaklanıldığını görüyoruz.

Darksiders 3 için boss savaşı videosu geldi

Videonun ilk dakikalarında ise Fury‘nin yancısının yanı sıra diğer melekler de dikkat çekiyor. Yani ilk 2 oyunda olduğu gibi savaşına devam ettiğini görebiliyoruz. Videoda ayrıca Fury’nin ne kadar çevik bir savaşçı olduğu da dikkat çekiyor. Death ve War karakterlerine göre daha atik bir karakter olduğunu söyleyebiliriz.

Mahşerin Dört Atlısı’ndan Fury’i kontrol edeceğimiz Darksiders 3’te seriden aşina olduğumuz War gibi karakterleri de görebileceğiz. Farklı formlara bürünebilen ve kombo sistemi de buna bağlı olarak değişecek olan Fury’nin en sık kullanacağımız silahı ise tabi ki kırbacı olacak. Aşağıdan boss savaşına göz atabileceğiniz Darksiders 3‘ün 28 Kasım 2018’de piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu