Sinema/TV - Haberler

Darth Vader’ın babası belli oldu

Sinema sektörünün en önemli markalarından bir tanesi olan Star Wars, son yıllarda Disney çatısı altında tekrar ayaklandı. Ana hikaye açısından hala Skywalker ailesi üzerinden yürüyen Star Wars serisi hakkında oldukça ilginç bir gerçek ortaya çıktı. İkinci üçlemede Anakin Skywalker’ın, nasıl Darth Vader olduğunu görmüştük. Star Wars: The Phantom Menace filminde, Anakin Skywalker‘ın küçüklüğünü gösteren yapımcılar, Darth Vader’ın babasına dair herhangi bir bilgi vermemişti. Ancak şimdi açıklanan bilgiye göre Darth Vader‘ın babası belli oldu. The Phantom Menace filminde Anakin’in annesi Shmi Skywalker, Qui-Gon Jin’e birden hamile kaldığını ve Anakin‘in babası olmadığını söylemişti.

Darth Vader’ın babası kim?

Fakat Darth Vader için yayınlanan çizgi romanlarda Darth Vader’ın babasının Palpatine olduğu ortaya çıktı. Yayınlanan sahnede, Palpatine‘in, büyük bir Sith büyüsü ile bebek Anakin’i yarattığı gösteriliyor. Doğal yollarla dünyaya gelmeyen Anakin Skywalker‘ın nasıl bu kadar “güç” ile bağdaştığını da buradan öğrenmiş oluyoruz.

Bakalım önümüzdeki sene çıkacak olan yeni filmde bu konuya değinilecek mi? Merak ediyoruz. J. J. Abrams‘ın yönetmen koltuğunda olan film heyecanla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu