Oyun Haberleri

Dead Island 2 yeni oynanış videosu yayınlandı

Deep Silver uzun süredir beklenen ve çıkışına artık kısa bir süre kaldı diyebileceğimiz birinci şahıs zombi aksiyon oyunu Dead Island 2 için yepyeni bir 4K oynanış videosu yayınladı. Dead Island 2 yeni oynanış videosu, oyunun farklı bölgeleri ve dinamiklerinden sahneler içerdiği gibi oyunun benzersiz kan teknolojisini, yükseltilebilir silah ve savaş sistemini gözler önüne seriyor.

Dead Island 2 yeni oynanış videosu 4K olarak yayınlandı

Dead Island 2 oyuncuları Melekler Şehri olarak da bilinen Los Angeles’ın en ikonik mekânlarına davet ediyor. Oyun boyunca her köşesinden farklı bir aksiyon fışkıran, kanla kaplı Los Angeles’ı keşfedecek ve birbirinden renkli karakterler ile tanışacağız.  Tabi bunun yanı sıra sayısız düşmanı son derece kanlı ve yaratıcı bir şekilde ortadan kaldırmamız da gerekecek.  

Oyun boyunca zombi sürüsünü derbeder etmek için çok sayıda farklı silah ve taktiksel seçeneğimiz bulunacak. Oyun ayrıca üç oyuncuya kadar destekleyecek bir co-op moduna sahip olacak. 28 Nisan 2023’te çıkacak oyunun yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıya tıklayarak Youtube üzerinden göz atabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu