Oyun Haberleri

Dead Space Remake duyuruldu

Son oyunu 5 Şubat 2013’de çıkan efsanevi seri Dead Space geri dönüyor! Uzun süredir beklenen EA Play Live etkinliğinin son kısmında oldukça nefis bir fragman ile Dead Space Remake duyuruldu. Fragmanda oyun motoru içerisinden görüntüler gösterilirken oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğu vurgulandı. Sadece yeni nesil konsollar ve PC tarafı için gelecek olan Dead Space Remake, EA Motive stüdyosu tarafından geliştiriliyor.

Dead Space Remake duyuruldu

Geçtiğimiz aylarda oldukça sık bir şekilde karşımıza çıkan yeni Dead Space oyunu söylentileri sonunda sonuç vermiş bulunuyor. Serinin 14 Ekim 2008’de çıkan ilk oyunun yeniden yapımı olan Dead Space Remake için henüz herhangi bir tarih verilmese de, elimizde bazı detaylar bulunuyor. EA Motive tarafından geliştirilmekte olan oyunda, ekip içerisinde sıkı Dead Space hayranları bulunuyor. Ayrıca gösterilen fragmanda Dead Space’in gerilimi ve atmosferi ön plana çıkıyor. Yeni bir Dead Space söylentileri yayıldığında oyuncular oyunun gerilimli havasının yok olup, yerini daha çok aksiyona bırakmasından korkuyordu. Korkulanın aksine oyun çok daha gerilimli bir şekilde geri dönüyor gibi gözüküyor.

Dead Space Remake duyuruldu

Yeni Dead Space söylentileri her ne kadar uzun zamandır internet ortamında dolaşsa da toplu bir remaster, yeni bir oyun veya remake seçenekleri bulunuyordu. Uzun zamandır beklediğimiz EA Play Live etkinliğinde bu tarz tahminlere artık ihtiyaç kalmadı gibi gözüküyor. Dead Space’in yeniden yapımı bomba gibi geri dönüyor. Dead Space Remake için her ne kadar resmi bir çıkış tarihi olmasa da, oyunun PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC tarafına çıkacağını biliyoruz. Sadece yeni nesil konsollara ve PC tarafına çıkacak olan Dead Space yeniden yapımı Frostbite Engine ile geliştiriliyor. Ayrıca EA ekibi, bu yapım ile çok daha gelişmiş karakterler ve hikayeler sunmayı hedeflerken oynanış tarafında da ileriye gidileceğini belirtiyor.

EA, olmazsa olmaz oyunlarından olan yeni Mass Effect, Dragon Age ve Skate 4’ün EA Play Live etkinliğinde gösterilmeyeceğini duyurduktan sonra oyuncular tarafından her ne kadar oldukça tepki alsa da, bugünkü etkinlik ile oyuncuların gönlünü geri almış gibi gözüküyor. Yeni nesil konsollar ve PC tarafı için duyurulan Dead Space Remake fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu