Oyun Haberleri

Dead Space Remake’in ilk 18 dakikası yayınlandı

Korku türünü seven oyuncuların büyük bir merakla beklediği Dead Space Remake için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun ilk 18 dakikasına yer verildiğini görüyoruz. IGN sitesi tarafından yayınlanan bu videoda yapım ekibinin ufak değişiklikler yaptığını da görüyoruz.

Dead Space Remake için yeni bir video yayınlandı

Oyunun bu videosuna baktığımızda tabi ki ilk olarak dikkatimizi Isaac’in seslendirmesi çekiyor. Orijinal oyunda bildiğiniz gibi ana karakter seslendirmesi yoktu. Yeni oyunda ise artık karakterin hikaye sunumunda diyaloglara dahil olduğunu göreceğiz. Tabi bu avantajla birlikte bir dezavantaj da getirmiş. Özellikle Necromorph’ların ilk saldırdığı yerde karakter konuşmasındaki tepkilerin eleştirildiğini görüyoruz.

2508 yılında geçen oyunun ilk 18 dakikalık videosunda da görebileceğiniz gibi ekibin bir maden arama gemisi olan USG Ishimura’ya olaylı bir şekilde ulaşmalarını görüyoruz. Oyunda yönlendireceğimiz Isaac Clarke, gemiye iner inmez kendisini büyük bir maceranın içerisinde bulacak.

Frosbite grafik motoru ile geliştirilen Dead Space Remake tamamen yenilenmiş grafiklere ve animasyonlara sahip olacak. 27 Ocak’ta çıkacak oyunun yayınlanan yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu