Oyun Haberleri

Dead Space Remake’in ilk 2.5 saati sızdırıldı

Dead Space Remake için artık sayılı gün kalmışken oyunla ilgili büyük bir sızıntı gerçekleşti. Oyuna erkenden ulaşma şansını yakalayan bir oyun severl, 2.5 saatlik bir ynanış görüntüsü paylaştı. Kısacası anlaşılan birileri Dead Space Remake için inceleme ambargosunu kırmış durumda.

Dead Space Remake’in ilk 2.5 saatlik kısmı sızdırıldı

YouTube’ta “TheJSR67” isimli kanal tarafından yapılan bu sızıntıya baktığımızda video kalitesi her ne kadar 720P olsa da oyunun ilk 2 saat 32 dakikalık kısmı yayınlanmış.  Video açıklamasına göre bu oynanış görüntüleri Playstation 5 sürümüne ait. Tabi 720P olduğu için görsel anlamda bir kıyaslama yapmak zor. 

Dead Space Remake bildiğiniz gibi Frostbite Engine kullanılarak yeniden elden geçirildi ve çıkışında DLSS 2’yi destekleyecek. Oyun 27 Ocak’ta çıkacak.  Ayrıca, EA Motive oyunun Ray Tracing efektlerine sahip olacağını daha önce yaptığı açıklamalarda işaret etmişti.

Oyun çıktığı dönem bizde incelemesi için çalışmalarımıza başlayacağız. Fakat henüz bir inceleme kodu elimize ulaşmadı. Bu nedenle elimize geçer geçmez oyun hakkındaki izlenimlerimizi sizlerle paylaşacağımızı belirtelim. Sızıntı videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu