Sinema/TV - Haberler

Deadpool, Hugh Jackman’ın kutlama videosunu sabote etti

Bildiğiniz gibi Deadpool 2’nin gösterimine neredeyse 1 aydan az bir zaman kaldı ve bu süre zaafında Ryan Reynolds boş duracağa benzemiyor. Son olarak The Greatest Showman filminde karşımıza çıkan ve iyi bir performans sergileyen Hugh Jackman, kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. Bu videoya damga vuran ise tabii ki Deadpool oldu.

Deadpool, Hugh Jackman’ın videosunu sabote etti

Doğum günü mesajı olarak videoya başlayan Hugh Jackman‘ın hemen arkasında yatağa uzanmış şekilde Wade Wilson‘ı, yani Deadpool’u görüyoruz. Hugh Jackman‘ın The Greatest Showman filminde de dinleme şansına sahip olduğumuz From Now On şarkısını seslendiren Deadpool, aynı zamanda bu kutlama mesajını, dolayısı ile videoyu da sabote etmeyi başarıyor. Jackman her ne kadar ona aldırış etmeyin dese de ikilinin atışması her zaman olduğu gibi devam etmiş.

Keşke Wolverine yeni Deadpool‘u aynı filmde bir kez daha görme şansına erişseydik. Biliyorum X – Men Origins: Wolwerine beraberlerdi ama o filmi hafızamdan silmek istiyorum. Bu ikiliyi, aynı projede bir arada görsek ne güzel olurdu değil mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu