Teknoloji Haberleri

Destansı Oyun Bilgisayarı ile Yolculuğa Hazır Mısınız?

Mitolojiden Bilgisayar Ekranlarına

Üstün teknolojiyi kullanarak yüksek performanslı bir kullanımı amaçlayan Monster oyun bilgisayarı modelleri, oyun deneyiminizi yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. İyi bir oyuncu bilgisayarının ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri bünyesinde barındıran Monster oyun bilgisayarları, masaüstünün performansını, dizüstünün işlevselliği ile birleştirerek yalnızca notebook üretiyor. Son dönemde en yüksek bilgisayar gereksinimlerine sahip Batman: Arkhan Knight Rockstead, The Witcher 3 Wild Hunt, Assasin’s Creed: Chronicles, Far Cry 4 gibi oyunları bile en yüksek ekran çözünürlüğünde sorunsuz ve takılmadan çalıştırabilmenize olanak sağlayan Monster oyun
bilgisayarları, gerek sinematiklerde gerekse oyun içi grafiklerden maksimum verim elde etmenizi
sağlayıp, atmosferi kusursuzca yaşamanızı amaçlıyor.

Yerli bir marka olan Monster, Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyet gösteriyor. Gaming notebook modelleri, gerek yerli bir bilgisayar üreticisi olması, gerekse Monster ismine ithafen Türk mitolojisinden seçilmiş efsanevi canavar isimlerine sahip. Şimdi gelin bu modellerden ikisini inceleyelim. Abra ve Tulpar.

Abra ile Oyunun Tek Hakimi

Baş döndürücü hıza sahip Intel i7 4710 MQ işlemcili bu performans canavarı, NVIDIA Geforce GTX950 M grafik teknolojisi ile nefes kesen görseller elde etmenizi sağlıyor. Daha güçlü, daha gelişmiş ve daha akıcı grafikler elde etmenizi sağlayan bu oyuncu bilgisayarı, 16 GB’a kadar yükseltilebilen DDR3 1600 MHz belleğe sahip. Böylece oyunlarda olduğu kadar 3D modellemelerde de yüksek bant genişliği elde etmenizi sağlıyor. Bu Monster modelinin en büyük avantajlarından biri de Matrix Display özelliği. Aynı anda laptop dahil toplam üç ekranınızı bölerek keyifle ve atmosferi sonuna kadar yaşayarak oyun oynayabilirsiniz.

Maksimum Performanslı Ekran Kartı ile Tulpar

Tulpar modelleri ise en gelişmiş ekran kartı modellerinden olan NVIDIA GeForece GTX 970M ile birlikte geliyor. Tulpar, dinamik ve etkileşimli ortamlarda dahi sorunsuz performansından hiçbir şeykaybetmiyor. Quad depolama ise yüksek oyun depolama ihtiyaçlarınızı karşılamakta hiçbir sorun yaşamamanızı amaçlıyor. 32 GB’a kadar yükseltilebilen Dual­Channel bellek teknolojisi, enkalabalık ve yüksek fps gerektiren ortamlarda dahi oyun kontrolünüzü elinizde tutmanızı amaçlıyor.

Tüm Monster oyun laptopları oyun deneyiminizi maksimuma çıkarmayı amaçlıyor. Bu nedenle
elişmiş soğutma teknolojisi kullanıyor. Çift fanlı etkili ve serin termal soğutma ile zorlu koşullardabile uzun süreli ve keyifli bir oyun deneyimi vadediyor. Tüm modeller slim ve ergonomiktasarımları ile sahip oldukları üstün güce rağmen zarif ve şık bir gövdeye sahip. Geliştirilmişoyuncu klavyesi, en önemli savaş sahnelerinde bile kontrolü kaybetmemenizi ve micro tuşatamalarınızı rahatlıkla yapabilmenizi sağlıyor.

Oyunculuktaki profesyonelliğinizi göstermenin tam zamanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu