Gamescom

Destiny 2: “PC oyuncularına first class gibi davrandık”

Bungie bugün yaptığı açıklamada, Destiny 2’nin PC için tamamen baştan aşağı özel olarak yapıldığını belirtti. Çoğu oyun gibi PC portu oluşturmadıklarını, bunun yerine PC bileşenleri için oyunun sıfırdan yapıldığını ekledi.

Gamescom’da bugün gerçekleşen Nvidia konferansında konuşan Bungie’nin community manager’ı Deej, oyunda desteklenecek ve özelleştirelebilecek olan grafik seçeneklerini anlattı. Ay sonu başlayacak olan Destiny 2 betasında da bu seçenekleri görebileceğiz.

“Oyunun yapıma başlamasının ilk gününden beri PC oyuncularını first class vatandaş gibi hissettirmek istedik.” diyen Deej, “PC bileşenlerini kullanarak Destiny 2’yi tekrardan yaptık.” dedi ve ekledi “PC için yaratılmış hissi vermek istiyoruz ve grafiklerden ve oynanıştan asla taviz vermiyoruz.”

Grafik özelliklerinin listesini de açıklayan Deej, oyunda in-game frame sayacı, sınırsız framerate ve 4K grafik scale olacağını belirtti. Destiny 2 betası için yayınlanacak olan Nvidia game ready driver 24 Ağustos’da indirilebilir olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu