Oyun Haberleri

Destiny 2 aslında Destiny 1.5’mu olacak?

E3 2017’de tam olarak gördüğümüz Destiny 2’nin çıkışını oyuncular büyük heyecan içerisinde bekliyor. Geride bıraktığımız haftalarda konsol betası yapılan oyunun, PvP moduna, hikayenin başına ve zindanlarına bakma şansımız olmuştu. Çatışma ve ateş etme dinamikleri açısından oldukça güzel olan oyun, ilk oyunda yakaladığı kalite çıtasını ikinci oyunda da devam ettirecek. Tabii ki Halo serisinin babası Bungie’den de daha azı beklenemezdi.

Videolardan gördüğümüz kadarıyla oyunun çıkışında ucu bucağı bilinmeyen dünyalar bizi bekliyor olacak. Özelllikle ilk oyunda yaşadığı sıkıntıları ikinci oyuna aktarmak istemediğini söyleyen Bungie, yeni oyunlarına oldukça fazla güveniyor.

Fakat Destiny 2’nin betasını deneyim eden bazı oyuncuların belli başlı şikayetleri var. İlk oyunu hatim eden oyuncular, yeni Destiny oyununu yeni bir oyunmuş gibi göremediklerini söylüyorlar. Hatta oyuncuların büyük bir bölümü, Destiny 2’nin betasın oynarken sanki ilk Destiny’nin bir DLC’sini oynuyormuş hissine kapıldıklarını belirtiyorlar. Oynanış mekaniği bazında konuşursak, Destiny 2’de yüzde 90 oranında ilk oyunda yaptıklarımızın aynısını yaparak karakterimizi geliştireceğiz.

Her ne kadar Bungie oyunlarının bir MMO olduğunu inkar etse de, oyunu oynayanların tamamı Destiny serisine bir MMO gözüyle bakıyor. Ancak Bungie, ısrarla Destiny serisini hikaye ve keşif merkezli bir co-op FPS oyunu olarak pazarlamaya devam ediyor. Bakalım Destiny 2 çıktığı dönemde oyuncular tarafından beğenilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu