Oyun Haberleri

Destiny 2’nin PC çıkış videosu yayınlandı

Destiny 2, bir aydan daha uzun bir süredir PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularını konsollarının başına kilitlemiş durumda.  Benim gibi PC oyuncuları ise Destiny 2’ye haftaya ulaşabilecek. (Sonunda)

Destiny 2 PC

Bungie, yayınladığı yeni video ile Destiny 2’nin PC’ye gelişini kutladı ve PC’de bulunacak özellikleri gösterdi. PC oyuncuları Destiny 2’yi 4K çözünürlükte ve limitsiz frame rate’e sahip olarak oynayabilecekler. Bu özellikler dışında oyunda tamamen ayarlanabilir mouse / klavye desteği ve 21:9 oranına sahip olacak.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghaul‘un emrinin altındaki Red Legion, Dünyayı işgal ederek Traveler‘ın gücünü kendisi için almaya çalışır. İnsanlığın son güvenli şehrini kaybet istemeyen ve Ghaul’un büyük bir güce sahip olmasını engellemek isteyen direniş ve Guardian‘lar, savaşı Ghaul’un kapısına götürür. Maceramızda birden çok gezegene seyahat edip, keşfedilmemiş yerlerde yeni güçler aramamız gerekmektedir.

2014 yılında raflarda yerini alan Destiny’in devam oyunu olan Destiny 2, oyunculardan pozitif geri dönüş alarak PlayStation 4’ün en çok oynanan oyunları arasında yerini almayı başarmıştır.

Peki siz Destiny 2’yi PC’de oynayacak mısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu