Oyun Haberleri

Destiny filmi veya dizisi gelebilir

Destiny filmi veya dizisi ileriki dönemde duyurulabilir. Sony’nin Bungie’yi satın almasının ardından gözler, Sony’nin Destiny markası için neler planladığına çevrilmişti.  Çoğu oyuncu, Sony’nin Bungie oyunlarını Playstation’a özel yayınlamasını beklerken Bungie durumun böyle olmadığını ifade etmişti. Sony’nin Destiny’yi film veya dizi sektörüne katmayı planladığı görülüyor.

Destiny filmi yapılabilir

Sony yöneticisi Hiroki Totoki Bungie’nin oyunlarını filme çevirme fikri hakkında konuşmuş:

” Amacımız yalnızca oyun alanında değil, markaları farklı platformlara uyarlamak. Bir oyun markasının filme uyarlanması buna örnek. Bungie, Destiny’yi çoklu platformlarda besleyerek sürdürmek istiyor ve Sony (Sony Pictures ve Sony Music) olarak kendilerine her türlü konuda yardım etmeye hazırız.”
Destiny filmi

Bungie’nin, oyunları için büyük planları olduğu ve Destiny’yi öncelik sırasında en başa koyduğu görülüyor. Sony’nin önceliği oyunların film adaptasyonları olsa da Destiny hayranları bir dizinin daha uygun olabileceğini ifade ediyorlar. 

Riot Games’in League of Legends’i farklı medya platformlarına ( müzik, TV, moda, Netflix) oldukça başarılı bir şekilde adapte etmesiinn ardından Sony ve Bungie’nin ağzının sulandığı açık. Uncharted filmi için hazırlanan Sony’nin Destiny için neler planladığnı önümüzdeki dönem gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu