Sinema/TV - Haberler

Detective Pikachu’nun ilk fragmanı yayınlandı! Muhteşem duruyor!

Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Pokemon için geçtiğimiz yıl bir duyuru gelmiş ve Detective Pikachu filmi resmen duyurulmuştu. Üstelik Ryan Reynolds’un Pikachu karakterine hayat vereceği açıklanmıştı. İşte merakla beklenen Pokemon: Detective Pikachu filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Detective Pikachu filminin beklenen fragmanı yayınlandı

Filmin ilk fragmanı açıkçası beklediğimden çok daha iyi çıktı ve beklentimi de fazlasıyla yükseltti diyebilirim. Tabi ki hikaye olarak çok şaşırtıcı bir olay örgüsü beklemiyoruz ama filmin dünyasının oldukça hoş durduğunu görüyoruz. Üstelik Pokemon’ları bu halleri ile görmek ve onların hem anime hem de oyunlardan aşina olduğumuz göndermelerine tanıklık etmek gerçekten de keyifli olacak gibi duruyor.

Detective Pikachu filminde Ryan Reynolds dışında daha önce Inception, The Last Samurai, Godzilla ve Transformers gibi filmlerde de rol alan Ken Watanabe, The Get Down, Paper Towns gibi projelerde yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi yapımlarda da yer alan Kathryn Newton gibi oyuncular da yer alıyor. Yaz aylarında gösterime girecek olan filmin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu