MK TV

Detroit: Become Human’ın Demosunu farklı seçimlerle oynadık

Detroit Become Human, Playstation 4‘ün bu yıl çıkacak olan en önemli yapımlarından birisi. 4 yıllık geliştirme sürecinin ardından geçtiğimiz günlerde Gold statüsüne ulaşan, yani yapımı tamamlanan oyunun demosu da yayınlandı. Sürpriz bir şekilde yayınlanan bu demoda, oyunun tanıtım videolarında da sık sık görme şansına eriştiğimiz Rehine bölümü yer alıyor.

Detroit Becoma Human’ın demosunu oynadık

Biz de bu videomuzda oyunun yaklaşık 3 GB boyutunda olan demosunu indirdik ve hemen oynamaya başladık. Seçimlerin ve araştırmanın oldukça önemli olduğu oyunun bu demosunu birkaç kez bitirdik ve her oynayışımızda farklı bir yol izlemeye çalıştık. Peki farklı seçimler ile bitirmeye çalıştığımız oyunun demosunda hangi sonuçlar ile karşılaştık dersiniz?

Quantic Dream tarafından geliştirilen Detroit Becoma Human, 25 Mayıs 2018’de çıkacak. Oyunda dedektiflere araştırmalarında destek olan Connor, Android devriminin lideri konumuna yerleşen Markus ve ev işleri, küçük çocuklara bakmak ile yükümlü olan Kara‘nın hikayesine tanıklık edeceğiz. Oyunun hem altyazı hem de arayüzlerinin Türkçe olacağını da hatırlatalım. Videonun başında bahsi geçen makaleye ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu