Oyun Haberleri

Detroit: Become Human’ın yönetmeninden oyuna dair yeni açıklamalar

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen PS4’ün özel oyunu Detroit: Become Human, daha sonrasında PC platformuna duyurulmuştu. Hikayesi ve dünyasıyla oyuncuları etkileyen oyunda üç yapay zeka ana karakteri yönetiyorduk. Farklı farklı sonlarıyla kendi içerisinde bir felsefe barındıran yapım hakkında bu kez oyunun yönetmeni David Cage bazı açıklamalarda bulundu. Detroit: Become Human’ın kendisi üzerinde büyük bir etki biriktirdiğini söyleyen Cage, oyun için 4 bin sayfalık senaryo yazdıklarını, 65 bin seçenek eklediklerini, 300 karakter tasarladıklarını ve 30,000 çekimi 360 güne sığdırdıklarını açıkları. 

Detroit: Become Human’ın ünlü yönetmeninden oyuna dair yeni açıklamalar

Oyunun arkasında büyük bir emek olduğuna dikkat çeken Cage, oyunu geliştirdikten sonra dünya tarihine merak saldığını açıkladı. İnsanların hakları için savaşmaları konusunda neyin yanlış olduğunu bulmaya çalıştığını söyleyen yönetmen CagePlatoNietzsche ve Aristotle gibi filozofların kitaplarını okuduğunu belirtti.

Peki Detroit: Become Human‘ı oynadıktan sonra siz de Davig Cage gibi ilginç konulara merak saldınız mı? Yapay zekanın bilinçlenmesi ve bunun sonucunda doğan yeni bir hümanizm düşüncesi, umarım aklınızda yer etmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu