Oyun Haberleri

Diablo geliştiricisi, Diablo 4 ve Diablo Immortal hakkında konuştu

Blizzard‘ın ortaya koyduğu en karanlık rol yapma serisi olan Diablo için geçtiğimiz Blizzcon fuarında, hiç de hoş karşılanmayan bir duyuru yapıldı. Diablo deneyimini Diablo Immortal ismi altında mobil platformlara getirecek olan Blizzard hakkında bu kez ilk Diablo oyununun proje kısmına liderlik yapmış olan David Brevik bazı açıklamalar yaptı. Oyuncuların Blizzard’a karşı olan öfkelerini anladığını belirten Brevik, yine de oyunculara bazı konularda kızgın.

Diablo Immortal nasıl olacak?

Diablo tutkunlarının, Diablo Immortal’a bir kez de olsa şans vermesini isteyen Brevik, Blizzard’ın sadece Diablo deneyimini mobil platforma getirmek istediğinin altını çizdi. Diğer bir taraftan Brevik, Diablo 4‘ün şu anda kesinlikle geliştirilme aşamasında olduğunu belirtirken (kendisi bu bilgiyi nereden aldı bilmiyoruz ayrıca artık Blizzard’a çalışmıyor) oyuncuların istediklerini alacağını söyledi. Path of Exile projesinin hayata geçmesinde büyük bir rol oynayan Brevik de Diablo 4’ü deli gibi bekleyenler arasında bulunuyor.

Aslına bakarsanız oyuncular Diablo Immortal‘a değil, Blizzard’ın gözünü para hırsına bürümüş olmasına kızgın durumda. Muhtemelen Diablo Immortal, Blizzcon‘da duyurulmamış olsa, internet yeni oyuna bu kadar tepki göstermeyecekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu