MK TV

Diablo Immortal nasıl olmuş?

Diablo Immortal mobil platformların yanı sıra PC platformunda açık betası ile karşımıza çıktı. Biz de daha önce incelemesine de yer verdiğimiz oyun için hazırladığımız bu videoda genel dinamiklerin, artıların ve eksilerin yanı sıra oyunda tartışmalara neden olan ödeme yöntemini konuşuyoruz.

Diablo Immortal dinamiklerini ve ödeme sistemini değerlendirdik

Diablo Immortal inceleme linkinden oyun hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Oyunu şu anda hem PC hem de mobilde cross platform olarak da oynayabiliyorsunuz. Fakat karakteri sunucular arasında kullanamama başta olmak üzere ödeme yöntemlerinin de dahil olduğu birçok özellik, oyunu bitmeyen tartışmaların içerisine de soktu. Eğer farklı sunuculardaysanız oyunu arkadaşlarınız ile oynayabilmek için aynı sunucu üzerinde karakter oluşturmanız gerekiyor. 

Ödeme noktasında ise son dönemde karşımıza çıkan haberler dışında oyunun sizi sürekli bu ekranlara yönlendirmesi gibi sıkıcı yönleri bulunmakta. Fakat tüm bu eksiklerine rağmen Diablo Immortal’a kötü bir oyun diyemeyiz. İşte bu videomuzda da oyunun iyi işleyen yönleri ile birlikte tüm bu negatif kısımlarını değerlendiriyor ve nihai yorumlarımızı aktarıyoruz. Hazırladığımız videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu