Oyun Haberleri

DICE, Battlefield 4’ü öldürmemekte kararlı

Geçtiğimiz sene Visceral Games’in tek oyuncu modunu, DICE’ın da çok oyuncu modunu geliştirerek çıkardığı Battlefield: Hardline, beklediği ilgiyi alamamıştı. Hatta bir süre sonra o kadar çok oyuncu kaybetti ki, adeta hiç çıkmamış gibi kabul edildi. Hatta bazen ben bile oturup “bu oyun 2015’de mi çıktı cidden yahu?” diye düşünür olmuştum.

Son başarılı Battlefield oyunu olan Battlefield 4’te ise işler tam tersine çok iyi gidiyor. Oyunun çıkışının üzerinden yaklaşık 3 sene geçmiş olmasına rağmen sunucular hala ağzına kadar dolu. Bu geçen üç yıl ile beraber oyuncular artık oyunun güncelleme almayacağından ve yakın zamanda tamamen desteksiz kalacağından korkuyorlardı. Korkulan olmadı ve DICE içimizi rahatlatan bir açıklamada bulundu. Görünen o ki DICE’ın Los Angeles kolu oyunu yeni güncellemeler ile desteklemeye tam gaz devam edecekmiş.

DICE LA’dan David Sirland, Battlefield 4 hayranları için yaptığı açıklamada “Battlefield 4’ün hala ölmediğini” ve oyun üzerinde geliştirmeler yapan takımın da bu aralar “çok meşgul” olduklarını dile getirdi.

Yani içiniz rahat olsun arkadaşlar, Battlefield 4 daha uzun bir süre gündemimizde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu