Oyun Haberleri

Dirt 5, bir kez daha ertelendi

Geliştirici ve yayıncı Codemasters, DIRT 5‘in çıkış tarihini ikinci kez erteledi. Mayıs ayında gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde duyurulan oyunun çıkış tarihi daha önce 5 Ekim tarihinden 9 Ekim’e ertelenmişti. Sonrasında bir kez daha ertelenen oyunun çıkış tarihi 16 Ekim olarak açıklanmıştı. Geliştirici ekip tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi 6 Kasım 2020 tarihine ertelendi.

[reklam=496]

Codemasters İcra Kurulu Başkanı Frank Sagnier konuyla ilgili “DIRT 5, birçok yerden eleştiri almasına rağmen Gamescom 2020’de En İyi Yarış Oyunu Ödülü’nün sahibi oldu. Gözden geçirilen lansman tarihi, noel döneminde çıkması beklenen yeni nesil konsol tanıtımlarından yararlanmamızı sağlayacak.” ifadelerinde bulundu.

Dirt 5, 6 Kasım’da piyasaya çıkacak

Serinin köklerine saygılı bir şekilde DNA’sını koruyan DIRT 5, DIRT mirasını şimdiye kadarki en cesur şekilde yeni bir bölümde devam ettiriyor. Yeni özellikler, yenilikler ve güncel bir yaklaşım sayesinde DIRT 5, sürekli ilgi çekici anlar yaratabildiğiniz bir off-road yarışı, stili ve kültürü merkezi haline geliyor.

PlayStation StoreMicrosoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü PlayStation Store’da 299,00 TL, Microsoft Store’da 197,50 TL ve Steam mağazasında 92,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Amplified sürümünü satın almak istiyorsanız PlayStation Store’da 409,00 TL, Microsoft Store’da 255,00 TL, Steam mağazasında ise 119,00 TL ödemelisiniz. Bu arada oyunun Amplified sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar oyuna 13 Ekim’den itibaren erişim sağlayabilecek. 16 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri 2020’nin sonlarına doğru yayınlanacak.

Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu