Oyun Haberleri

Dishonored 2: Death of the Outsider için yeni video geldi

Geçtğimiz haziran ayında yeni DLC duyuran Dishonored 2, önümüzdeki ay standalone hikayesi ile geri dönüyor. Tek başına bağımsız bir hikaye olacak olan Death of thr Outsider, 15 Eylül’de çıkışını yapacak. Bugün yayınlanan yeni video ile Dishonored’ın bildiğimiz acımasız dövüş sistemini doğa üstü güçler ile pekiştirerek gösteriyor. Yeni mekanik düşmanlar ve Karnaca’nın “gritty underbelly” isimli bölgesi de videoda tanıtılan yeniliklerden.

Death of the Outsider’ın başrolünde meşhur katil Dillie Lurk ile “The Knife of Dunwall” ve Whaler lideri Daud bulunuyor. Bethesda’nın resmi bloğunda yaptığı açıklamya göre, oyunda kültleri araştırabilecek, yeraltı dövüş klüplerini talan edebilecek ve banka soyabileceğiz. Bunlar sizin için yeterli değilse eğer, Outsider’daki tanrıyı öldürmeye gidiyoruz.

Son zamanların başarılı FPS oyunlarından biri olan Dishonored 2, hem oyunculardan hem de yorumculardan olumlu puanlar almayı başarmıştı. Death of the Outsider ile Corvo ve Emily’den farklı bir hikayeye adım atan seri, bakalım başarısını sürdürebilecek mi?

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu