Oyun Haberleri

Dishonored 2 için çıkış videosu yayımlandı

Yaklaşık 2 gün sonra yani 11 Kasım 2016 tarihinde Cuma günü çıkışını gerçekleştirecek olan Dishonored serisinin yeni oyunu, bizleri yine maceraya doyuracak gibi. Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayımlanan Dishonored 2’de, ilk oyundaki karakterimiz Corvo Attano’yı ve onun kızı Emily Kaldwin’i kontrol ederek haksız bir şekilde tahta oturan Delilah Copperspoon’dan intikam alacağız. Hem hakkımız olan tahtı hem de intikamımızı almaya çalışacağımız oyunun çıkış videosu gerçekten çok güzel gözüküyor. Yapımcı şirket Bethesda ve Arkane, oyundan ümitliler. Zira özellikle oyunculara farklı bir oynanış deneyimi yaşatan Dishonored serisinin ilk oyunu kendisine has bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış ve satışlarda da yapımcıların yüzlerini güldürmüştü.

Bethesda Softworks İngiltere’nin resmi Youtube kanalı üzerinden yayımlanan video oyuna dair güzel sahneler barındırıyor ve bizleri ufak da olsa oyun hakkında bilgilendiriyor. Karnaca şehrinde geçecek oyunda bol aksiyonlu bir maceraya atılacağımız aşikar. Bakalım serinin yeni oyunu tıpkı ilk oyunu gibi başarılı olacak mı bekleyip göreceğiz.

Tekrardan hatırlatalım; oyun 11 Kasım 2016 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One konsolları için çıkışını gerçekleştirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu