Oyun Haberleri

Dishonored ekibi yeni bir proje üzerinde çalışıyor

Dishonored ve Prey gibi özellikle oynanış dinamikleri ile ön planda olan oyunlara imza atan Arkane Studios yeni bir proje üzerinde daha çalışıyor. Firma bildiğiniz gibi farklı stüdyolara bölünmüş durumda. Hatta bu stüdyolardan bir tanesi yeni nesil konsollara da çıkacak Deathloop oyunu üzerinde çalışıyor. Aralarında Dishonored ana yapımcılarından Harvey Smith’in de yer aldığı Arkane Austin ekibinin ise farklı bir proje üzerinde çalıştığı rapor edilmiş.

Dishonored ekibinden yeni bir oyun daha geliyor

[reklam=496]

Dishonored 2, Arkane Lyon ekibi tarafından yapılmıştı. Bu ekibin başında olan isimlerden Harvey Smith’in bazı ekip arkadaşları ile birlikte Austin ekibine katıldığı ve burada yepyeni bir oyun üzerinde çalıştıkları belirtilmiş. Henüz duyurusu yapılmayan bu proje ile ilgili konuşmaktan kaçınan Smith, kendisine yöneltilen sorulardan sonra “Deathloop projesinde çalışmıyorum. Dishonored ve Prey gibi oyunlara imza atan ekip ile farklı bir oyun üzerinde çalışıyoruz” açıklamalarında bulunmuş

Tabi bu projenin ne olduğu ile ilgili bir ipucu vermekten ise kaçınmış. Muhtemelen yeni bir proje olduğu belirtilen bu oyunun küçük olsa da Dishonored 3 olma ihtimali de bulunuyor. Tabi Arkane stüdyolarının Zenimax Media’ya bağlı olduğunu da hatırlatalım. Bu proje de diğer yeni yapılan Zenimax, Bethesda yapımlarında olduğu gibi Microsoft platformlarına özel olarak kalacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu