Oyun Haberleri

Division 2 duyuruldu! Oyun hakkındaki ilk detaylar geldi

Ubisoft geçtiğimiz dakikalarda büyük bir sürpriz yaptı ve Division 2‘nin yapım aşamasında olduğunu resmen duyurdu. Manhattan bölgesinde geçen Division’ın ilk oyunu E3 2013 fuarında duyurulmuş ve fuara da damga vurmayı başarmıştı. Oldukça başarılı olmasına karşın oyunun ilk çıktığı dönem içerik sıkıntısı baş göstermişti. Daha sonra çıkarılan yama ve ek paketler oyunu toparlamayı başarsa da oyuncu sayısında yaşanan düşüş karşısında Ubisoft‘un da eli kolu bağlandı diyebiliriz.

Division 2 duyuruldu!

İşte tüm bu yaşananlardan sonra Division 2 dedikoduları gerçekleşti ve resmi duyuru geçtiğimiz dakikalarda yapıldı. İlk oyunda olduğu gibi Division 2, Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Gelişim aşamasındaki en önemli noktalardan birisi de yapım ekibine destek olacak diğer ekipler. Yapılan açıklamaya göre Massive ekibine Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest ve Ubisoft Shanghai stüdyoları da destek olacak. 

Bu duyuru ile birlikte oyunun grafik motoru hakkında da küçük bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre Division 2, ilk oyunun grafik motoru olan Snowdrop Grafik Motoru‘nun geliştirilmiş bir sürümünü kullanacak. Tabi bu duyuruya rağmen Ubisoft ilk oyunu da unutmamış. İlk oyuna 2 büyük güncelleme daha gelecek. Bu güncellemeler oyun içeriğinin yanı sıra oyunun Xbox One X sürümünü  4K ve 1080P’ye çıkaracak. 

Açıkçası Division 2 için ekibin ilk oyundan gereken dersleri almasını umuyorum. Herşeye rağmen ilk oyunu büyük bir keyif ile oynamıştım. Division 2 ile ilgili detaylar önümüzdeki dönemlerde gelecektir ama Ubisoft muhtemelen asıl bilgileri E3 2018 fuarına saklayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu