Oyun Haberleri

Division’ı yapan ekip Battle Royale oyunu üzerinde çalışıyor

Division çoğu yönden eleştirilse de şahsi fikrim Ubisoft‘un son zamanlardaki en başarılı oyunlarından biri olduğu yönünde. Geçtiğimiz günlerde devam halkası da duyurulan oyun, bildiğiniz gibi İsveç merkezli bir firma olan Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. İşte bu firmanın aynı zamanda bir Battle Royale oyunu üzerinde çalıştığı da iddia edildi.

Division ekibinden PUBG’ye rakip geliyor

Bu önemli iddianın kaynağı ise Game Reactor ekibi. Sitenin bu iddiasına göre Massive Entertainment, Division 2‘nin yanında bir Battle Royale oyunu üzerinde daha çalışıyor. Hatta yapılan bu yeni oyunun PUBG ve Fortnite‘a rakip olabilecek kalitede olduğu da söylenmiş. 

Bu konuda açıkçası daha önce de ufak dedikodular çıkmıştı ama genel kanı Division 2‘nin buna benzer bir moda sahip olacağıydı. Ancak anlaşılan Massive ekibini büyütmeyi hedefleyen Ubisoft, ibreyi yeni bir oyuna daha çevirmiş durumda. Hali hazırda Division 2‘yi geliştiren Massive ekibinin James Cameron’s Avatar 2 oyununun da arkasında olduğunu hatırlatalım.

Diğer taraftan Division dinamiklerinin tamamen Battle Royale‘e odaklanan bir oyuna çevrilmesi fikri de fena durmuyor sanki. Tabi bunun için vurulma ve harita dinamiklerinde köklü değişiklikler de şart. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu