Oyun Haberleri

Division’ın yapımcısı ekipman setleri hakkında fikrinizi istiyor

Her ne kadar hala kendine has sadık kitlesi tarafından bir nebze sevilse de Tom Clancy’s The Division’ın son yılın en çabuk sönen oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Harika bir yapım olmasına rağmen yapımcı ve yayımcı firmanın yeteri kadar ilgi göstermemesi sebebiyle çabuk tükendi. Hatta biz de Merlin ekibi olarak Division için çok heyecanlıydık ancak kısa sürede sıkıldık.

Artık gerçekten merak ettiklerinden midir yoksa Division adının bir süre daha gündemde kalmasını istediklerinden midir bilinmez ancak oyunun yapımcısı Ubisoft Massive, forumlarda ve resmi sitesinde açtığı konu ile oyuncuların oyunda bulunan hangi ekipman setinin en popüler olduğunu soruyor. Size göre en kullanışlı ekipman seti hangisiyle onu işaretlemenizi istiyor. Bu sorunun sorulduğu anket linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca setler hakkındaki detaylı düşüncelerinizi de bu linkten forum sayfalarında aktarabilirsiniz.

Tüm bunlar Ubisoft Massive’in oyunda bulunan topluluğu canlı tutmak için yaptığı şeyler olarak görülüyor. Ekim’de çıkması beklenen 1.4 yamasının da oyuna çok büyük yenilikler getireceği ve tekrar canlılık yaratacağı söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu