Oyun Haberleri

Driveclub geliştiricileri yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Driveclub‘ı yapan ekip hatırlayacağınız üzere Sony tarafından dağıtılmış  oyunun desteği kesilmişti. Ancak ekipten ayrılan başarılı geliştiriciler, MotorStorm oyununun geliştiricilerini de yanına alarak Wushu Studios adında yeni bir oluşum ile karşımıza çıktılar. Stüdyonun kurucularından olan Alan McDermott, yaptığı açıklamada Unreal Engine 4‘ü kullanarak gelecek temalı bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ayrıca çalıştıkları projenin bir yarış olmadığının altını çizen başarılı geliştirici, akıllarına gelen her türlü yenilikçi fikri denediklerini söyledi.

Yeni oyunun ne olduğu ise belli değil

Yeni oyunun konsola mı özel olacağı, yoksa tüm platformlara mı geleceği belli değil. Ancak Sony‘den bağlarını kopartan geliştiriciler, muhtemelen yeni oyunu tüm platform için piyasaya süreceklerdir. Driveclub üzerinde amatör hatalar yapan ancak bunları sonradan telafi eden geliştirici ekip, maalesef oyunu oyunculara sevdirememişti.

Diğer bir yandan Unreal Engine 4’ü kullanacak olan yeni oyunun nasıl gözükeceği ise merak o ediliyor. Umarız oyun PC platformuna da çıkabilir kaza Unreal Engine 4 ile birlikte geliştirilen bir oyunun gerçek potansiyeli PC platformunda çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu