Sinema/TV - Haberler

Dune: Part Two çekimleri tamamlandı

2021 yılında gösterime giren Dune filmi büyük övgüler almış ve yakaladığı gişe başarısının da ardından ikinci film için düğmeye basılmıştı. Gelen haberlere göre bir süredir çekimleri devam eden Dune: Part Two filminin çekim aşaması tamamlandı.

Dune: Part Two filmi 2023 sonunda gösterime girecek

Serinin ana karakteri diyebileceğimiz Paul Atreides’i canlandıran Timothée Chalamet, filmin çekimlerinin tamamlandığını kendi Instagram sayfasından paylaştığı bir görsel ile duyurdu. Babası Marc Chalamet ile birlikte bir resim paylaşan ünlü oyuncu çekim aşamasının tamamlanmasından oldukça mutlu gözüküyor.

Budapeşte, Abu Dabi ve Ürdün gibi ülkelerde çekilen Dune: Part Two filmi 3 Kasım 2023’te gösterime girecek. İlk filmde olduğu gibi ünlü yönetmen Denis Villeneuve’nun kamera arkasına geçtiği devam halkasında ilk filmden hatırladığımız Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgård, Javier Bardem ve Stephen McKinley Henderson gibi isimler yer alıyor. 2. filmde ise kadroya Prenses Irulan karakterini canlandıracak olan Florence Pugh ve Padishah Emperor Shaddam IV karakterine hayat verecek olan deneyimli oyuncu Christopher Walken katılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu