Teknoloji Haberleri

Dünyanın en büyük krizi yakın bir zamanda Bitcoin yüzünden olacak

Bu günlerde düşüşte olan Bitcoin için bir tahmin de ünlü iş adamı Jim Rogers‘tan geldi. Amerika’nın en ünlü yatırımcılarından olan George Soros ile geçmişte ortalık yapmış olan Rogers, Mart ayının piyasasının gidişatı için “75 yıllık hayatımda gördüğüm herhangi bir çöküşten daha felaket olacak.” açıklamasında bulundu. Rogers Holding Yönetim Kurulu Başkanı Jim Rogers, bu krizin Bitcoin yüzünden olacağı ve dünya tarihinin en büyük krizlerinden bir tanesi olabileceği konusunda ön görüde bulunuyor.

Bitcoin’in geleceği ne olacak?

İlgili kriz ortamının henüz başlamadığını söyleyen Rogers, son 2 – 3 haftadır global piyasalarda yaşanan bu düşünün, krizin başlangıcı olacağına dikkatleri çekiyor. Ayrıca Amerika’lı milyarder, piyasanın bir süre daha yukarı yönlü gideceğini fakat krizin bu yıl içerisinde başlayacağını söylüyor.

Bitcoin’in yanında kripto paralarının çoğunun öleceğinin altını çizen Rogers, Bitcoin ve türevlerine yatırım yapan kişileri uyarıyor. Son olarak Rogers, kripto paraların 2018 yılının başında düşüşe geçeceğini belirtmişti. Ünlü iş adamının bu tahmininin tuttuğunu söyleyebiliriz. Bakalım ilerleyen aylarda Rogers’ın bu tahmini gerçekleşecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu